söndag 31 juli 2016

Månguden (Böckerna om Fry #2) //Emme


Titel: Månguden (böckerna om Fry #2) 
Författare: Monika Häägg 
Förlag: Monkaland förlag 
Antal sidor: 225
ISBN: 9789163340758
Betyg: 5/5 

Jag vet inte riktigt vad jag förväntade mig utav denna boken men jag blev hur som helst lika överraskad som av en första boken. Hur kan spänningen hålla i sig, från första till sista sidan? 

Jag vet inte hur hon gör det, men Monika Häägg har lyckats igen! Liksom den första boken var den andra boken riktigt spännande, innehållande målande beskrivningar och en massa äventyr. Redan i första boken får vi träffa Hervor som jag har haft väldigt blandade åsikter om men som jag i andra boken älskar. Jag har dessutom börjat shippa Hervor och Fry och nu väntar jag med spänning på vad som kommer att hända med deras vänskap i tredje boken!

Det är flera karaktärer som man ändrat uppfattning om under andra bokens gång. Författaren beskriver händelserna på ett sådant sätt att man blir osäker på vilken sida man egentligen står på. Man tror att en person är ond men är egentligen god, eller tvärtom. I många fall när det är en ond som blir god så tänker jag att författaren kanske menar att visa att det aldrig är försent att ändra på dåliga vanor.

I helhet så var boken väldigt bra. Det är jobbigt när det är så spännande för det är nästintill omöjligt att släppa ifrån sig boken. Det ska bli intressant att se vad den tredje boken har att komma med! Förvänta er en recension på den inom kort! ☺

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar