Om oss

Zozzo:
Jag kallas oftast för Zozzo, men heter egentligen Sofie, och är 18 år gammal. Jag går nu andra året på teknikprogrammet på gymnasiet. För några år sedan lyckades Emme övertala mig - som då verkligen ogillade att läsa böcker - att ge några böcker en chans och sedan dess har läsandet blivit ett av mina största intressen. September år 2011 bestämde vi oss för att börja bokblogga och det är ett av de bästa valen jag gjort i hela mitt liv. Trots att det var över 3 år sedan jag började blogga tycker jag fortfarande att det är precis lika kul.

Utöver läsandet brukar jag även lyssna väldigt mycket på musik, spela piano och gitarr och kolla på filmer/tv-serier.

Emme:
Jag heter Emmelie, men kallas för Emme, och bor i en liten stad i nordvästra Skåne. Jag är 18 år och har störst passion för fotografering och böcker. Jag läser främst svenska böcker men även en del engelska. Om jag får välja bland alla världens genrer vill jag helst läsa dystopi, chic-lit, fantasy eller romantiska böcker. Jag har- så länge jag kan minnas- alltid läst böcker. Från det att jag kunde läsa själv läste jag massvis med böcker, och det blev en stor och betydande del av min vardag, och betyder än idag otroligt mycket för mig. Böckerna har hjälpt till att göra mig till den jag är idag.

Böckerna har även bidragit till mitt stora intresse för att skriva. Jag älskar att sitta och skriva på ett rusande tåg, i hängmattan eller inomhus en regnig dag. Att skriva är lika underbart som att läsa, och precis som att läsningen för dig till nya, spännande platser gör skrivandet också det, med undantaget att du själv får bestämma handlingen.

1 kommentar: