måndag 28 oktober 2013

Gruppläsning: Jellicoe Road - Vecka 3

Hejsan!

Nu så har vi redan kommit in i den tredje veckan av gruppläsningen! Tills denna veckan har vi läst kapitel 7-14 och nu är det dags att berätta vad vi tycker om boken än så länge.

Zozzo och Julia tycker att de äntligen börjar komma in i boken och att man börjar förstå vad som händer mer nu. Vi alla tre tycker att det är väldigt spännande nu och att det var väldigt svårt att lägga ifrån sig boken när vi läst ut kapitel 14, så vi har väntat ivrigt efter att få fortsätta läsa denna veckan! När det gäller karaktärerna så har Jonah Griggs verkligen växt i våra ögon och vi har fått se en ny sida av honom, en sida som vi alla uppskattar. Julia och Zozzo tycker att Taylors sätt att bete sig på är väldigt förvirrande, ibland är hon snäll och ibland taskig. Det känns som att hon är väldigt känslokall, men vi alla tre tycker att hon är väldigt stark som person och att hon är en bra ledare för sitt elevhem. Vi är väldigt nyfikna på att få reda på vad som mer kommer hända i de kursiva delarna!

Våra förväntningar inför denna veckans läsning är att boken kommer bli mycket bättre och att man kommer börja förstå mer och mer. Emme hoppas på att hitta ytterligare några citat och fler detaljer som hon inte lade märke till första gången hon läste boken. Emme har även berättat att något kommer hända inom de följande 20 sidorna så Zozzo och Julia är mycket nyfikna på vad som kommer att hända och vill fortsätta läsa så snart som möjligt!

 Tills nästa vecka läser vi kapitel 15-21 (vi läser kapitel 21 så börjar vi läsa på kapitel 22 veckan efter)

Vad tycker ni om boken än så länge? Har ni några förväntningar inför denna veckans läsning? :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar