lördag 17 november 2012

Så länge vi båda andas //Emme

Att vara förälskad i en vampyr är som en underbar fantasi och en mardrömsliknande verklighet.. Titel: Så länge vi båda andas( Twilight #4)
Författare: Stephinie Meyer
Förlag: B Whalströms 

ISBN: 9789132156137
Utläst: 22/10-12

VARNING- KAN FINNAS SPÅR AV SPOILERS

Karaktärerna: 
Kärlek till boken och dess karaktärer.. 
Bella, Edward, Jacob.. Alla så himla underbara, alla som är med i alla de olika Twilight böckerna. Jag älskar att man i sista boken får läsa en del ur Jacob´s perspektiv. Får läsa om hur han känner osv, och inte bara om Bella Bella Bella hela tiden. När man varierar på detta sätt tycker jag det blir så mycket roligare att läsa.

Kommentar: 
Wow.. Har suktat efter sista boken i serien ett bra tag, läste ut den förra månaden.. Wow, what could I Say?
Helt klart en mycket läsvärd bok, som går djupt in, rör en på ett alldeles särskilt sätt..
Eftersom det var sista boken i serien var man mer exalterad över att läsa boken och det gjorde det hela så mycket lättare och mer spännande att läsa boken. Allt som beskrivs i boken är helt underbart och fantastiskt,   och ni som inte läst boken ännu.. Wow jag tror verkligen inte att ni kommer bli besvikna, om ni är som jag då vill säga, när det gäller böcker ;)

Samtidigt som jag längtade efter att få läsa sista boken, längtade jag nästan ännu mer efter sista filmen. Det var premiär på den i onsdags, och igår var jag och Zozzo och såg filmen på bion..
Jag kan utan tvekan säga att den är grymt sevärd. Älskar hur de fått till allt så perfekt, och några saker i filmen var t o m bättre än i boken, tex vissa händelser.
Är dock nu lite besviken på att det inte kommer fler; varken böcker eller filmer i Twilight serien. Slut. Sorgligt,extremt ledsamt :´
Men en sak är säker; det är ingenting jag ångrar; jag är så glad att jag läste alla böckerna och att jag nu har sett alla filmerna.

SPOILER-FRITT OMRÅDE 

Om ni ännu inte läst böckerna tycker jag verkligen ni borde göra det..!
Stephinie Meyer är en otroligt duktig författare, och jag älskar sättet hon skriver på. Enormt skicklig och begåvad må jag säga...!
Vill därför ge hennes sista bok, Så länge vi båda andas, en stark,solklar femma av fem möjliga..!
Betyg: 5/5 

1 kommentar:

  1. Känner mig lite dålig för att jag inte läst sista boken. Får göra det när jag får tid. De sista filmerna var definitivt mina favoriter så tror jag skulle älska sista boken också!

    SvaraRadera