måndag 7 november 2011

Recension: Bränd - P.C Cast och Kristin Cast //Zozzo

För ett tag sedan läste jag ut Bränd, och eftersom jag inte hunnit vara inne på datan tidigare så kommer recensionen nu:)


Varning för spoilers om du inte har läst de tidigare böckerna i serien!!
Zoey Redbirds hjärta har krossats och hon vill stanna på den Andra sidan för evigt. Stark är den enda människa som kan nå henne, men hur ska han hitta henne? Han måste dö för att göra det, menar Högsta rådet. Och han har bara sju dagar på sig.

Stevie Rae vill hjälpa Zoey, men har stora, egna problem. De röda vampyrerna ställer till problem, och den här gången kan inte ens Stevie Rae skydda dem från konsekvenserna.

Stevie Rae döljer en hemlighet som kan vara nyckeln till att få tillbaka Zoey, men som också hotar att krossa hela hennes värld.

Och mitt i allt finns Afrodite: ex-vampyr, en hagga från helvetet (och stolt över att vara det!). Hennes lojalitet kan svänga åt många olika håll, och hur den svänger nu är fullkomligt avgörande för Zoeys öde.
Titel: Bränd
Författare: P.C Cast och Kristin Cast
Orignaltitel: Burned
Förlag: Bonnier Carlsen
Serie: House Of Night #7
Utgiven: Juni 2011
Sidor: 431

Fantastisk! Det är vad den är! Så underbar! Helt ärligt så hade jag tänkt sluta läsa serien. De första böckerna jag läste i serien tyckte jag var några av de bästa jag läst. Och sedan så började alla dessa kärleksproblemen och jag tröttnade. Det var bara FÖR många killar! Det var mest därför som jag ville ge upp serien. Och när jag läste denna boken tänkte jag ge upp, och en sida senare, SÅ HÄNDER ALLT! Och därför är det från och med nu, en av mina favoritbokserier - igen.

Det var kul att få läsa ur Stevie Raes perspektiv mest istället för att hela tiden läsa om Zoey. Det jag stör mig mest på med boken är språket. De vågar ALDRIG säga ett enda svärord verkar det som. De sa jävlar kanske en gång, och tja, så som de skriver i boken, är knappast som vi pratar idag. Men hur som helst så är den helt klart värd att läsa!

Har du inte läst de tidigare böckerna i serien så gör det nu! Och om du känner för att sluta efter 3 böcker eller nått, så gör inte det! För det är nu det spännande börjar! Och det är helt klart värt att vänta!:)
Betyg: 9/10
//Zozzo

 

2 kommentarer:

  1. Det roliga är, att jag rent ut sagt HATADE den boken, fyfan vad seg den var! Slutet var super, men resten, nej ush! Tänk så olikt det kan vara med smak om böcker..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Håller med, VAR en favoritbok med förblir VAR.

      Radera