tisdag 25 september 2012

Top Ten Tuesday (4) //Zozzo

Top Ten Tuesday startades hos The Broke and the Bookish.

Top 10 bokserier jag ännu  inte avslutat
Eller inte läst de senaste böckerna...

1. The Wolves of Mercy Falls av Maggie Stiefvater
Jag vet inte varför jag inte läst ut Forever ännu... Jag älskar böckerna så himla mycket men jag har ännu inte orkat läsa sista boken ännu.

2. The Body Finder av Kimberly Derting
Samma här. Jag älskar The Body Finder och Desires of the Dead, men jag har ännu inte läst The Last Echo. Och jag förstår inte varför. Böckerna är ju så himla bra...

3. House of Night av P.C. och Kristin Cast
... Jag vet inte om jag ens vill avsluta den här serien. Jag läste min recension på Bränd för ett tag sedan där jag skrev att jag älskade den. Fast jag kommer bara ihåg att jag gillade slutet lite. Öh, jag gillar inte den här serien, men jag känner ändå att jag borde avsluta den...

4. Cirkeln av Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren
Jag har fortfarande inte läst Eld ännu. Jag har den hemma (Emmes bok, jag lånar bara), men jag vet inte... Jag gillade cirkeln, jättemycket, fast det var ganska seg ibland. Hur som helst ska jag läsa Eld snart, fast när vet jag inte riktigt.

5. The Mortal Instruments av Cassandra Clare
De böckerna jag har kvar är City of Fallen Angels and City of Lost Souls, som jag nog tänker läsa snart. City of Glass var så fantastiskt bra så jag förstår inte varför jag inte läst City of Fallen Angels ännu...

6. The Forest of Hands and Teeth av Carrie Ryan
Jag vet inte vad jag tycker om denna serien. Första boken var sjukt bra, men andra boken var tyvärr inte så bra som det första :/ Jag har inte läst tredje boken ännu, men någon gång ska jag väl göra det.

7. De utvalda av Kristin Cashore
Jag har läst Tankeläsaren och gillade den väldigt mycket. (Och jag älskar Po.) Monstrets dotter är det första recensionsexet jag någonsin skaffat, men jag har ändå inte läst den ännu... Snart, snart så.

8. Divergent av Veronica Roth
Jag älskade Divergent så mycket, så jag köpte Insurgent så fort jag kunde. Trots det har jag inte läst den ännu... Jag är så dum, det är samma sak på varje serie, eller hur?

9. Starcrossed av Josephine Angelini
Jag älskar att läsa om Grekisk mytologi, och detta kan vara anledningen till att jag gillade Helena så mycket som jag gjorde. Fast jag har fortfarande inte läst Hades. Och här kommer en god nyhet, jag lånade precis hem den från bibblan så snart ska jag läsa den :)

10. Wings av Aprilynne Pike
Jag vet inte om jag kommer fortsätta läsa denna serien... Om jag hittar uppföljaren till första boken, så kanske. Jag gillade den i början och jag ville fortsätta läsa den hela tiden, men karaktärerna var så barnsliga och handlingen var bara konstig så vi får se.

Det var allt... Finns det någon serie som ni älskar och har påbörjat men ännu inte avslutat av någon anledning? ;) //Zozzo

6 kommentarer:

 1. Haha nej faktiskt inte, men det är nog för att jag läser ut varje serie jag börjar på innan jag börjar på en ny! :)

  SvaraRadera
 2. Älskade verkligen Divergent o köpte Insurgent direkt när den släpptes, men har fortfarande inte läst den. Är så galet rädd för att jag inte ska tycka om den, samtidigt som jag är sjukt nyfiken på hur det ska gå.. ^^

  SvaraRadera
 3. Andra delen i "Hush, hush" - serien av Becca Fitzpatrick har stått i min bokhylla ett bra tag nu. Gillade första delen (Enligt min korta recension älskar jag den, men är inte riktigt säker på att jag faktiskt gör det.), så vet inte riktigt varför jag inte läst andra delen än.

  Sv: Känns så knäppt att ett par böcker kan vara så dåliga när serien baserad på dem ska vara hur bra som helst ;)

  SvaraRadera
 4. Insurgent är ju så bra! Läs den nu. ;)

  sv: Visst är det. :)

  SvaraRadera
 5. Åh! Du kommer älska City of Fallen Angels, den är såååå bra!!! *-* (:

  SvaraRadera
  Svar
  1. SV: Asdfghjkl, VARFÖR har jag inte läst den ännu? D: Jag tänker läsa den snart... Hoppas jag hehe... xD

   Radera