onsdag 13 maj 2015

Killarnas recensioner? //Zozzo

Hejsan!

Något jag har tänkt på ganska mycket är att jag känner någorlunda många killar som läser - men ingen som bokbloggar. Jag vet verkligen inte en enda manlig bokbloggare. (Känner ni till någon så får ni jättegärna länka till dem i en kommentar!)

Hur som helst så tänkte jag att om vi inte får chansen att läsa killars bokrelaterade inlägg borde vi i alla fall så chansen att läsa deras recensioner. Så jag tänkte fråga några killar lite då och då (VARNING FÖR ATT DETTA KAN BLI RÄTT SÅ SÄLLAN) om vad de tycker om de böcker de nyligen läst. Jag tänker till och med faktiskt socialisera med andra för detta hörrni, applåder :')

Förhoppningsvis kommer denna idé att funka haha, säg gärna till vad ni tycker och tipsa jättegärna om böcker som killar skulle kunna gilla, så jag kan "tvinga" på dem att läsa dem ;D

//Zozzo

3 kommentarer:

  1. Det finns ju några bloggar, som är mer eller mindre nischade - Män som läser, Farbror Atlas t ex. Men vad jag vet så är jag den enda som uteslutande skriver om ungdomsböcker. Så jag tipsar väl om mig själv då:) men det skulle så klart vara roligt om man hittade fler!

    SvaraRadera
  2. Jag tänkte också tipsa om David här, haha. ^^ Men ja, det skulle så klart vara roligt med fler. :)

    SvaraRadera
  3. Jag tänkte också tipsa om David här, haha. ^^ Men ja, det skulle så klart vara roligt med fler. :)

    SvaraRadera