onsdag 2 juli 2014

Hjälp mig...? //Zozzo

Hallo!

Så imorgon sticker jag och familjen på husvagnssemester och efter det ska jag i tre veckor vara på språkresa, så jag behöver verkligen hjälp med att välja vilka böcker jag ska ha med mig. Och efter språkresan har jag två veckor som jag nästan bara kan spendera åt att läsa, så jag behöver också hjälp med att välja vilka böcker jag ska läsa. Jag har verkligen beslutsångest...

Dessa som jag har valt ut är dem som jag vill läsa mest (nu förstår ni varför jag behöver hjälp haha)


Vilken eller vilka tycker ni att jag verkligen borde läsa? :) //Zozzo

6 kommentarer:

 1. Jag tycker du ska ta med The Raven Boys, Every Day, Scarlet, Eleanor & Park samt Obsidian. För jag har redan läst alla och kan verkligen rekommendera dem! =D Hoppas det går bra med ditt väljande! ;)

  SvaraRadera
 2. Jag har bara läst The Unbecoming of Mara Dyer av dessa, men den var väldigt bra så den tycker jag ska få följa med! ;)

  SvaraRadera
 3. The unbecoming of Mara Dyer & Born at Midnight!

  SvaraRadera
 4. Svårt att välja, de flesta böcker som du har är ju bra allihopa! Men jag säger Unearthly, Scarlet, Nightshade och Eleanor & Park.

  SvaraRadera
 5. Born at Midnight, Delirium, The Raven Boys, Nevermore, Obsidian, Mara Dyer, & The Scorpio Races. :)

  SvaraRadera
 6. Hejsan, läser du mest böcker på engelska? :) jag skulle läsa eleanor & park, delirium och Every day! Då jag inte läst någon av dom ..! Kolla gärna in min blogg .. Den är rätt ny ..

  SvaraRadera