söndag 20 april 2014

Vinnare av Läs-A-Lot: Påsk //Emme och Zozzo

Hallå allihopa!

Nu är Läs-A-Lot: Påsk tyvärr slut och vi vill passa på att tacka er allihopa för att ni har deltagit och gjort denna veckan så underbar! Det har varit jätteroligt att få tillbringa denna läsvecka med er och det var superkul att så många ville vara med. Vi har märkt vilken otrolig gemenskap det har varit denna veckan, på bloggarna, instagram och twitter. Hur alla har skrivit till varandra och peppat och kommit med positiva kommentarer, och det har varit så underbart att se. Vi, bland många som har deltagit, tycker även att vår läslust har ökat denna veckan. Det har varit ganska många, inklusive vi,  som inte har haft någon läslust förut, och som tycker att den nu har börjat komma tillbaka lite efter denna veckan. Så ännu en gång, tack så jättemycket för att ni ville vara med och delta i Läs-A-Lot: Påsk! :)


Som ni kanske minns hade vi i samband med läs-a-loten även en tävling, och vi har nu lottat fram en vinnare (dundunduuun...)

Vi skrev först ner alla namnen i en lista

Sedan skrev vi in hur många som deltagit på random.org för att få fram en slumpmässig vinnare
som då blev nummer 29....


Och nummer 29 är...


Grattis! Vi kommer kontakta dig så snart som möjligt så att du kan välja böcker för 100 kr från adlibris :)

Imorgon kommer Anna också dra en vinnare på sin blogg, så ni andra har fortfarande en chans att vinna! Tack för att ni varit med :)

//Emme och Zozzo

1 kommentar: