söndag 17 mars 2013

In Zozzo's Mailbox (16) //Zozzo

Hej!

Som de flesta säkert vet så har det varit bokrea (eller den kanske fortfarande pågår?) och då passade jag såklart på att köpa några böcker ^^ Det dumma är att nästan inga böcker kom från självaste rean.... Haha, smart... Men men, sedan har jag även fått ett recensionsexemplar :)

The Carrie Diaries av Candace Bushnell
Clockwork Prince (The Infernal Devices #2) av Cassandra Clare
Korsad (Matchad #2) av Ally Condie

Korsad är det recensionsexemplar jag fick från Rabén och Sjögren. Emme fick också ett så vi tänkte läsa den samtidigt och skriva en gemensam recensionpå boken senare :)Tretton skäl varför av Jay Asher
Jellicoe Road av Melina Marchetta
Tänk om det där är jag av Johanna Lindbäck
Saker som aldrig händer av Johanna Lindbäck


Det var alla! Jag är otroligt nöjd med alla och ser fram emot att läsa dem :D Har ni läst några av böckerna? Vad tyckte ni? :)

//Zozzo


4 kommentarer:

 1. Jag har försökt läsa 13 skäl varför men fastnade aldrig så läste bara ett par kapitel innan jag ställde tillbaka den i bokhyllan igen. Påbörjade även Jellicoe Road men vid fel tillfälle tror jag, vet ju att det tar ett tag innan man kommer in i den & det var inte vad jag behövde just då...så blev samma sak där, bara ett par kapitel. Ska ge den en ny chans någon annan gång.

  SvaraRadera
 2. Näpp jag har inte läst någon av dem! Men vill jätte gärna läsa Jellicoe Road och Clockwork Prince!!

  SvaraRadera
 3. Jag har läst Jelliecoe road (jätte bra!), och Matchad (också bra!)

  SvaraRadera
 4. Tretton skäl varför köpte jag för ett tag sedan. Jag har inte läst den än men ska göra det. Den verkar iallafall riktigt bra :)

  SvaraRadera