fredag 15 mars 2013

Divergent: Vi har fått vår Four! //Zozzo

Halloj!

Nu, allihopa, har vi ÄNTLIGEN fått reda på vem som ska spela Four i filmatiseringen av Divergent!

Nämligen......Theo James!

Själv tycker jag att han blir perfekt! Jag vet inte om det bara var jag, men när jag läste Divergent fick jag aldrig någon tydlig bild av hur Four såg ut, bara hur han var som person. Det är antagligen därför jag är så otroligt nöjd med Theo James, för nu när jag ser på honom så ja, han passar faktiskt som Four.

Och han verkar perfekt också! Jag menar, sök på honom på google så ska ni bara se hur många stilar han har. Han skulle kunna passa som vem som helst (nästan.)
Theo James har bland annat medverkat i Downton Abbey, Bedlam, The Inbetweeners och Underworld: Awakening, om någon kanske känner igen honom :)


Det var väl allt. Vad tycker ni om att Theo James ska spela Four? :)

För att läsa mer, klicka HÄR //Zozzo

5 kommentarer:

 1. Tycker han ser lite för gammal ut bara :(

  SvaraRadera
 2. Hmm ja han kan nog bli riktigt bra som Four! Jag är nöjd! :) Ska bli riktigt spännande att se filmen när den kommer ut, hoppas den är bra!

  SvaraRadera
 3. Jag hoppas att de får honom att se mycket yngre ut i filmen, just nu tycker jag att han ser alldeles för gammal ut. :/

  SvaraRadera
 4. Jag tycker att han är lite för gammal, jag tror att han är typ 28 och Four är ju mycket yngre! Men det blir säkert bra. Hoppas jag...

  SvaraRadera
 5. Jag tycker han passar jätte bra till rollen! Jag kan dock hålla med om att han ser lite för gammal ut men det brukar ju skådisar som spelar yngre karaktärer göra, så jag blev inte direkt överraskad ;)

  SvaraRadera