söndag 24 juni 2012

"När man ser vilka böcker någon läser vet man hur han/hon är som person" //Zozzo

Det är i alla fall vad jag har hört. Så jag hade tänkt göra en rolig grej. Jag ska försöka beskriva min personlighet med hjälp av böckernas titlar :)


Silence
Jag är väldigt, väldigt tyst av mig. I skolan pratar jag nästan inte alls, förutom med mina kompisar. Och när jag väl pratar, då verkligen pratar jag, för mycket, hehe...

Shiver

Jag är konstig när det kommer till att frysa. På vintern brukar jag gå hem och tillbaka till skolan (det tar typ 5 minuter) på lunchrasten i T-shirt och då tycker jag inte det är så kallt. Men på sommaren när jag ligger ute i solen och det kommer en liten vindpust så börjar jag frysa ihjäl mig. Det är väldigt segt det där. Men jag är ju...
Born wicked
...
konstig, hehe. Tja, jag bara är konstig. Jag säger sjukt random saker osv x)


Awake at Dawn
HAHA, detta är såå jag! Jag brukar vara uppe tills klockan 4-5 på natten, så detta passar ju :P

Genom dina ögon
En liten kul grej det där. Varenda gång jag pratar med någon tänker jag alltid på hur allting är för just den personen. Så om jag pratar med min lärare tänker jag på hur det ser ut från hans perspektiv. Han står bara och pratar med ännu en elev och berättar saker som han redan berättat tusen gånger för andra elever. Jag trodde de flesta gjorde detta, men det visade sig att ingen av mina kompisar gör det, hehe x)

Besatt
Haha, jag blir lätt "besatt" av saker. Ehm, besatt låter ju inte helt rätt. Jag brukar snarare säga "obsessed". Och jag blir obsessed med många saker. Så om jag hittar ett band, då blir jag VERKLIGEN OBSESSED med det bandet, om ni förstår vad jag menar. Om vi tar ett band som exempel är det antingen "gillar inte", "gillar" eller "OH MY GOD DET BÄSTA BANDET NÅGONSIN".


Detta var väl ett... "intressant" inlägg? Hehe, aja. Jag tänkte bara testa något nytt. Nu känner ni iaf mig lite bättre x) //Zozzo

7 kommentarer:

 1. Jättebra och rolig idé :)

  SvaraRadera
 2. Superkul enkät! Höll på att skratta ihjäl mig när jag såg Awake at Dawn för det stämmer in på mig också! Om det går bra så vill gärna göra ett liknande inlägg på min blogg :)

  SvaraRadera
 3. Rolig idé! :) Haha, kan faktiskt känna igen mig i det mesta. Speciellt det med "Genom dina ögon"... tycker det är spännande att fundera på hur andra ser på saker^^

  SvaraRadera
 4. Verkligen jättekul idé! :D

  SvaraRadera
 5. Sv: :D
  Det som är positivt (om man har många böcker man vill hinna läsa då alltså) är att den är ju inte så tjock så det tar nog inte jättelång tid att läsa den ;)

  SvaraRadera
 6. Du det här var ett riktigt underhållande inlägg att läsa! :D

  SV: Jag trodde att jag skulle tycka om Eld mycket mer än vad jag gjorde, blev faktiskt lite besviken men jag hoppas att du kommer att tycka om den iaf.
  Jag gjorde samma sak, lät den stå i bokhyllan hur länge som helst tills jag tillslut tog tag i mig själv och läste den, cirkeln var väl ingen dunderhit i mina ögon (men ändå helt okej) så jag hade inte direkt någon motivation till att kasta mig över Eld (kan vara det som gjorde det också)

  SvaraRadera