måndag 21 maj 2012

In Zozzo's Mailbox (10) //Zozzo

Halloj! Det var ett tag sedan jag bloggade... Jag fortsätter säga att det kommer bli bättre, men det blir det ju inte. Jag har otroligt många läxor nu innan sommarlovet, så det är därför jag inte hinner blogga så mycket. Men hur som helst! Jag köpte några böcker under helgen:


Shadow Kiss - Richelle Mead
Forever - Maggie Stiefvater
Linger - Maggie Stiefvater
The Last Echo - Kimberly Derting

Shadow Kiss var den enda boken i Vampire Academy som jag inte hade, men nu har jag den :D You know what that means? ATT JAG KOMMER HA EN VAMPIRE ACADEMY VECKA UNDER SOMMAREN. Alltså, bara läsa hela serien direkt under en vecka. Hehe :)

Forever och Linger, tja... Ni som läste min recension om Shiver vet hur mycket jag ÄLSKADE den, så nu har jag äntligen fått tag i uppföljarna!

The Last Echo, yes box. The Body Finder och Desires of the Dead var sjukt bra. Jag har de två första böckerna i de andra omslagen, men jag var bara tvungen att ha The Last Echo nu så det fick bli den också :)

And that's it. Jag längtar sååå mycket tills jag kan läsa Linger och Forever :D Hoppas de är lika bra som Shiver nu då ^^ //Zozzo


5 kommentarer:

 1. Vampire Academy är så bra! Har du läst Bloodlines? :)

  SvaraRadera
 2. Sv: Håller med dig! Fas tyckte inte alls att Bloodlines var lika bra som VA, men ser fram emot att se vad du tycker :)

  SvaraRadera
 3. Jag fick hem The Last Echo i brevlådan för inte så länge sedan och är super taggad på att läsa den! Hoppas bara inte att Jay och Violets förållande blir alltför svajigt men jag har en känsla av att Rafe kommer att få en stor del i boken...jag får helt enkelt vänta och se xD

  SvaraRadera
 4. Svar: Nej, den var inte alls bra :/

  SvaraRadera
 5. Veckansblogg! Skulle vara jätteroligt att få med så många bloggar som möjligt! klicka bara på länken och kommentera!
  http://joas.webblogg.se/2012/june/veckansblogg.html#comment

  SvaraRadera