söndag 29 april 2012

In Zozzo's Mailbox (9) //Zozzo

Hallojsan! Jag vet, jag har varit slarvig med bloggen på senaste tiden... Det kommer i alla fall bli bättre nu. Förra veckan (tror jag) kom pappa hem med några böcker som jag hade beställt. Och det var:Vampire Academy av Richelle Mead!
Äntligen ska jag få läsa om denna underbara serie! Det är ju väldigt bra, men nu kommer ett par negativa grejer då...

1. Jag har den första boken i det andra omslaget. Alltså, inte det röda. Det blir ju så fult om ett är svart och resten är röda :(
2. Jag beställde de ANDRA omslagen, men fick dessa. Jag bad de extra tydligt om att INTE beställa de röda. Men nänä... Fy, så fult det röda är. BARA KOLLA!
3. Här har vi den andra, tredje, fjärde och sjätte boken i serien. Och som sagt har jag redan det första hemma. Var är då den femte? Jo, jag glömde visst beställa den... Hehe, fail. Men aja, jag får väl hitta den snart, och när jag har den så blir det VA-maraton! Wiii :D

Det var allt. Eller, visst ja! JAG ÄLSKAR VAMPIRE ACADEMYYYY!!!! Sådär, nu är jag klar :) //Zozzo

7 kommentarer:

 1. Jag har också det problemet. Mina VA-böcker är i olika storleker och det är så fult :( Men samtidigt så känns det så dumt att köpa en ny version när man redan har boken. VA är superbra i vilket fall :)

  SvaraRadera
 2. Jag tycker de röda är snyggare, hehe. De andra omslagen är ju fett random. Ska det föreställa karaktärerna? För det känns bara konstigt när det är typ olika personer på varje omslag x)

  SvaraRadera
 3. Ska läsa VA på svenska på sommarlovet tror jag.. eller typ snart.. haha kan inte vänta, alla verkar älska serien! :p

  SvaraRadera
 4. Btw, tycker jag att det här omslagen va snygga!

  SvaraRadera
 5. Var köper du dina böcker? Över nätet, menar jag? Var det inte någon av er två som fick Divergent med fel omslag också?

  SvaraRadera
  Svar
  1. SV: När jag beställer böcker på internet så är det adlibris.com som gäller. Men jag brukar oftast be bokhandlar beställa hem böcker och då blir det ju lätt fel... Divergent fick jag också i fel omslag, ja. Då var det adlibris som jag beställde från.

   Radera
 6. Jag tycker de här är snyggare! Gillar speciellt när man ser alla röda bokryggar ihop!

  SvaraRadera