fredag 27 april 2012

Friday Founds (14) och uppdatering //Zozzo

Otroligt.... Jag har bara hittat en bok denna veckan. Och det är:

Cast in Shadow av Michelle Sagara

Denna verkar väldigt intressant tycker jag! Dessutom har jag bara sett att den fått bra betyg så tja ;)


Jag passar på att berätta för er om det här med utmaningarna. Jag är uppe i tre utmaningar nu, och jag ska svara på alla under helgen. Jag har redan skrivit ner svaren i ett block så det är bara att föra över till datorn. Men då är frågan... finns det någon kvar som inte har blivit utmanad? För jag vet bara en som inte har blivit utmanad, men inte fler. Så om det inte finns någon så bara säg till! Och om det är någon som vill svara på en till utmaning trots att man redan svarat på en annan så, ja, bara säg till ni också :)

Och lite uppdatering. Jag har läst ut Cryer's Cross av Lisa McMann och We'll Always Have Summer av Jenny Han, så recensioner kommer under antagligen under nästa vecka eller under helgen. Jag har börjat läsa The Dead-Tossed Waves av Carrie Ryan och är nu på sidan 70 tror jag. Tillsammans med Emme läser jag Starcrossed - Helena och vi kommer läsa ut den under nästa vecka, så recension på den kommer också snart.

VIKTIGT, antar jag. Emme kommer vara bortrest denna veckan och jag kommer därför sköta bloggen själv. Bara så ni vet :) //Zozzo


2 kommentarer:

  1. Jag tror du kan fråga de som redan har blivit frågade, jag gjorde det och det var inga problem :)

    SvaraRadera