måndag 5 mars 2012

Bokbål? //Zozzo

Igår sa min bror såhär: "Om du nu kan svara på ALLA frågor som gäller böcker, vilken tycker du passar perfekt till bokbål?"

Såklart skämtade han. Det finns absolut INGA böcker som är så dåliga att de borde användas till bokbål. Men det finns vissa böcker som jag allvarligt talat har tyckt var så SJUKT dåliga! Nej, även dessa är inte ens tillräckligt dåliga för att användas till bokbål. Men jag antar att vi alla har läst just den där RIKTIGT dåliga boken, som var så fruktansvärt dålig så man bara tänker "Vad sjutton tänkte författaren här?"

Så jag undrar bara lite: OM du var tvungen att slänga en bok i ett bokbål, vilken skulle det vara? Och varför?

Jag vet... random fråga, men jag är bara lite nyfiken x) //Zozzo

9 kommentarer:

 1. Oj, inte en aning faktiskt. Det var så länge sedan jag läste en sån där urusel bok. Har nog förträngt det;) Kanske nån tråkig skolbok? Räknas de?:D

  SvaraRadera
 2. svar; ja ellerhur! Alice min kompis har gjort en sån t-shirt i slöjden och den vart hur nice som helst. Funderar också på att göra en, men först måste balklänningen bli klar! :)

  SvaraRadera
 3. Jag skulle väldigt gärna slänga in kemiboken i elden just nu. Räknas det?

  SvaraRadera
 4. Twlight 1 &2. De var bedrövligt dåliga.

  SvaraRadera
 5. Svar: Tack för att du röstade!

  SvaraRadera
 6. Kanske någon Twilight. De tycker jag verkligen inte om, fast jag skulle ändå inte slänga den på ett bokbål. Fast om jag var tvungen så... ;D

  SvaraRadera
 7. SV SV: Vad bra! Då är valet enkelt!;)

  SvaraRadera
 8. Sv: Jag gillade de också först, men sedan kom filmerna och de är ju så otroligt dåliga! Och sedan började jag fundera över könsrollerna i den, och tycker att det är dåligt att killarna alltid ska vara "bäst".

  Haha, jo, läxböckerna också förstås, de skulle jag gärna slänga! ;D

  SvaraRadera
 9. Sv: Jag önskar att jag också gillade dem fortfarande... Det låter kanske lite konstigt, men ;) Alltså, jag gillar dem, de är bra skrivna och så, det är bara könsrollerna och filmerna som är det dåliga.

  Bättre? Åh, den bara måste jag läsa! :D Tack för tipset!

  SvaraRadera