söndag 13 november 2011

14 idag:) //Zozzo

Idag blir jag alltså 14 år och gissa vad jag fick?:) Böcker:D Okej, kanske inte en vidare överaskning eftersom jag köpte dem själv (pappa och mamma betalde), men ändå!;D

Böckerna som jag fick:
Rachel Caine - Glashuset

Sarah Dessen - Mycket mer än så

P.C. Cast & Kristin Cast - Uppvaknandet

Alysin Noël - Evermore

Och så klart tårtan;) :

Fick även:
En acustisk gitarr (fick i förskott)

Hörlurar till mobilen av Emme (eftersom mina gamla är riktigt dåliga), och ett grattiskort:)
Parfym och nagellack av min moster

Pengar av min morfar till när vi åker till Fuerto Ventura

Ett fint grattiskort av min kompis Olivia:)

Jag och Emme tänker dessutom, kanske, beställa varsin Skillet tröja (tror hon lade upp ett inlägg om den), eftersom vi ÄLSKAR Skillet:D Kanske, KANSKE, sticker vi till Danmark i mars 2012 och kollar på en konsert med dem! Vilket vi VERKLIGEN vill!:D

Hoppas bara inte ni tycker jag är kräsen nu. Men det som jag önskade mig var en gitarr, inget mer, fast det blev ju ganska mkt nu när man skrev ner det typ. I alla fall. Jättebra dag, trots att jag fått skitont i huvudet av att småkusinerna skrikit väldigt mycket.

Sen var det ju också fars dag! Tårtan var till att fira min födelsedag och fars dag, ochs å fick pappa också en chokladask.
Hur har ni firat farsdag då?:)

1 kommentar:

  1. Ååh vilka fina presenter!
    Pappa är inte så mycket för det där med att fira, så han ficka frukost på sängen och ett litet paket. Sen när alla hade gjort sig i ordning så åkte mamma, tyra och jag och köpte nötkött av vår hovslagare och på vägen hem tittade vi in hos mormor och morfar^^. Så det var inte mycket till att fira där inte...;)

    SvaraRadera