fredag 9 september 2011

Recension: Uppvaknandet: Kampen - L.J. Smith (Vampire Diaries) //Zozzo


Beskrivning:
Elena har allt, hon är skolans populäraste tjej, den självklara ledaren, och kan få vilken kille hon vill. Och när hon träffar den mystiske Stefan svär hon på att hon ska få honom. Till varje pris. Men Stefan är inte den han utger sig för att vara.

Stefan är den enda som kan stå emot Elenas skönhet och dragningskraft. I alla fall till en början. Men Stefan bär också på en hemlighet. En hemlighet som tyngt honom i århundraden - Stefan är vampyr. Ju närmare Elena Stefan kommer ju svårare har han att stå emot henne. Trots detta är han fast besluten att skydda henne från de faror som lurar i hans förflutna.

Damon är Stefans sexige och farlige bror som drivs av sitt hämndbegär till Stefan och sitt begär efter Elena. När han dyker upp ställs bröderna återigen öga mot öga - nu som rivaler om Elenas kärlek.
Sidor: 394
Språk: svenska
Författare: L.J. Smith
Utgiven: 201008
Förlag: Pocketförlaget
Översättare: Lena Karlin
ISBN: 9789186369712

Uppvaknandet: Kampen är de två första böckerna i serien Vampire Diaries. Bokserien har också gjorts till tv:serie som visas på 6:an. Jag har också kollat på hela tv:serien och det är den bästa tv:serien jag någonsin sett. Jag tycker däremot inte alls att de är ett dugg lika varandra. Det är som två helt olika serier. Men ni borde ändå läsa bokserien och kolla på tv:serien! Serien får 8/10 och är helt klart värd att läsas. Ni borde också kolla på tv:serien! helt ärligt tycker jag nog att tv:serien är bättre än böckerna. Men hur som helst! LÄS OCH KOLLA PÅ SERIEN!!:) //Zozzo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar