måndag 18 augusti 2014

England/In Zozzo's Mailbox (19) //Zozzo

Hallå allihopa!
För två veckor sedan kom jag hem till Sverige efter att ha varit i England på språkresa i tre veckor och jag tänkte att det kanske är dags att visa vad jag köpte. Jag kommer inte orka skriva mycket som vi har gjort för att vi seriöst gjorde nya saker varje dag haha, men det tänker jag isåfall skriva i ett annat inlägg.

Här tänker jag bara visa vad jag har köpt där borta som har med bloggen att göra på något sätt. Jag köpte en massa skittles, nerds och några kläder som jag tänker skippa att visa hehe. Aja, let's go :D

Böcker
* Romeo and Juliet av William Shakespeare
* Julius Ceasar av William Shakespeare
* Macbeth av William Shakespeare
* Champion (Legend #3) av Marie Lu
* Fangirl av Rainbow Rowell
* Silver Shadows (Bloodlines #5) av Richelle Mead
* Four - Veronica Roth
* Since you've been gone av Morgan Matson
* Girl of Nightmares av Kendare Blake

9 böcker köpte jag totalt i England! Äntligen köpte jag lite klassiker. De tre böckerna av Shakespeare fick jag för 5 pund, WOOP! Och Silver Shadows råkade jag köpa tre dagar innan den ens släppts för att de lagt ut den för tidigt i butiken, WOOP! x2 Och ÄNTLIGEN hittade jag Champion. Jag har letat överallt, men har inte hittat den förrän nu så.... WOOP! x3

CD-skivor
* My Chemical Romance - May death never stop you
* Avenged Sevenfold - Avenged Sevenfold
* Escape the Fate - Dying is your latest fashion
* Escape the Fate - This war is ours
* Hollywood Undead - Swan Songs
* The Killers - Hot Fuss
* The Killers - Direct Hits
* Ed Sheeran - +
* Imagine Dragons - Night Visions
* The 1975 - The 1975
* All Time Low - Straight to DVD
* All Time Low - So Wrong, It's Right
* Suicide Silence - You Can't Stop Me

Öööööh. Ja jag kanske råkade köpa 13 cd-skivor i England MEN de var billiga! Och jag kommer inte köpa fler på ett bra tag nu. (Hoppas jag........).

Nu har jag snart äntligen alla All Time Low's och Escape The Fate's cd-skivor. Och för en gångs skull köpte jag faktiskt några pop-skivor. Jag älskar allihopa så så så mycket :'D<3

(Kläder)
Okej, nej jag ska inte visa alla kläderna jag köpt, men jag har hittat några som har med böcker, filmer och musik att göra så de tänkte jag att jag kunde visa i alla fall :)





 Jag köpte även en Mickey Mouse- och Hello Kitty-tröja på FOREVER 21 (SOM JOHN GREEN NÄMNDE I THE FAULT IN OUR STARS!!!!), men det var allt :D

Jag är otroligt nöjd med alla mina köp och allting har varit för ett väldigt bra pris. T.ex. de tre sista linnena jag visade kostade 10 pund tillsammans och de passar hur bra som helst. ÄLSKAR allt som finns i England och nu är man tillbaka i Sverige med jättehöga priser. Men men, jag fick mycket köpt och jag är nöjd med allt! ^^ //Zozzo







10 kommentarer:

  1. Åh! Jag vill också åka till England och köpa böcker och kläder... Älskar Minion-linnet!

    SvaraRadera
  2. Åh, vad mycket fina saker! Jag gillar verkligen Hogwarts tröjan och Oxford tröjan. :) Och jag hoppas att ni skriver ett inlägg om själva språkresan, jag var också i Brighton på en sån för (åh, gud..jag vill inte ens skriva för jag känner mig så gammal) typ 15 år sen. Så nu är jag liksom lite nostalgisk. :)

    SvaraRadera
  3. Svar: Yes, jag ska till Oxford! Var där som au pair för ett år sen och har några vänner som fortfarande är där och jobbar med annat, så ska hälsa på dem och bara njuta av att vara där! Har aldrig varit i Brighton men skulle verkligen vilja åka dit nån gång! Vad tyckte du om det? Och vad hann ni göra i Oxford? :)

    SvaraRadera
  4. Åh, så mycket fint! :D Är helt kär i den vinröda Hogwartströjan och det supersöta (alltså, jag dör verkligen av söthet) minionlinnet. Åh! Vill ha!

    SvaraRadera
  5. Vad fint och extra fina böcker! :)

    SvaraRadera
  6. svar: Jag hade det jättebra när jag var där. Åkte med min dåvarande bästa kompis, och vi hade så kul. Spenderade på tok för mycket tid på Palace Pier. :) Vi var även på ett nöjesfält/djurpark (kommer inte ihåg vad det hette) som var superkul, på en dagsutflykt till Bournemouth, och till London, såklart. Är dock lite avis att ni fick åka till Oxford, det skulle jag också velat göra. :) Dock älskar jag Brighton, tycker att det är så fint där. Vart nånstans där bodde ni? :)

    SvaraRadera
  7. sv: Jag bodde i Saltdean. Det låg också en bit utanför själva centrum, men det var väldigt fint där. :)

    SvaraRadera
  8. Svar: Brighton låter verkligen jättehärligt! Någon gång MÅSTE jag dit.
    Och ja, visst är Oxford fint? Det känns som att man klivit in i en sagovärld typ, där man spelat in Harry Potter lite varstans. Jag har inte varit jättebra på själva sightseeingen dock måste jag erkänna utan har mest gått på stan, hängt i parker och på pubar, fikat och så där. Den här gången hittade vi ett board game-café som var helt fantastiskt! Spel från golv till tak och fullt av folk! Har även fått se lite av de "billigare" delarna av staden eftersom mina vänner bor där till skillnad från när jag var au pair och min värdfamilj bodde i Summertown (norra Oxford) som är lite finare. Tycker nog det bästa med min tid där att få se hur folk faktiskt lever där, att hitta de där ställena där det inte är lika många turister och att lära känna folk.

    Har du köpt den röda Hogwartströjan på Primark förresten? Letade efter en sån när jag var där men de var slut/hade utgått så fick nöja mig med en Gryffindortröja istället, vilket ju i för sig inte var helt fel heller.

    SvaraRadera
  9. Jag har taggat er i bok till film gif-tag! :D Så kika gärna in på min blogg! Kraam

    SvaraRadera