tisdag 31 december 2013

Något jag bara måste skriva om //Zozzo

Hej allihopa!

Detta kommer antagligen bli ett ganska långt inlägg som inte kommer vara så viktigt egentligen, men jag måste bara få skriva av mig och jag behöver lite hjälp med detta så...

Jag har inte bloggat på jättelänge och och det känns så hemskt, eftersom bokbloggandet alltid har varit en så viktig del i mitt liv. Jag har lovat mig själv att försöka börja blogga igen under 2014 och jag ska verkligen verkligen försöka.

Detta är så himla dumt, men anledningen till att jag inte bloggar så mycket längre är för att jag tänker att ingen kommer bry sig. Vi är så många bokbloggare och varenda en av er driver en sådan bra bokblogg så jag tänker hela tiden att det inte spelar någon roll om jag gör ett inlägg längre eftersom vi är så många som redan gör så många inlägg. Jag vet jag vet, det är så himla dumt att tänka så. Jag vill verkligen blogga men vet inte om vad längre eftersom allt redan är... taget, om ni förstår vad jag menar? Jag vill göra inlägg om vilka böcker som kommer ut under en månad, men så många gör det redan, och när jag och Emme blir taggade till att göra en bokenkät brukar jag skippa det (förlåt, förlåt) eftersom jag tänker att det är så många som svarat på samma enkät, så varför skulle någon orka bry sig om mina svar då?

Det enda som jag känner att jag kan göra på bokbloggen nu är att skriva recensioner och... Tja, det är allt jag kan komma på nu, och gud så tråkigt det kommer bli för er om det bara blir recension efter recension. Så nu känner jag att jag bara fått nog på att tänka "nej, det här kan jag inte blogga om för ingen kommer bry sig" eller "nej men detta kan jag ju inte skriva om på en bokblogg!" så jag tänker om jag kan göra en liten sak. Okej, det är många som gör detta redan, men jag tänker om jag kan blanda in lite musik, tv-serier, filmer och sånt. Det kommer fortfarande vara en bokblogg, men kanske ett inlägg någon gång då och då med "favoritlåt just nu" eller sådant, ni vet?

Jag skulle vara så otroligt tacksam om någon kunde berätta vad de tycker om detta förslaget och om ni har fler tips på vad man kan blogga om så skulle det hjälpa väldigt mycket. Tack för att ni har tagit er tid att läsa inlägget <3

//Zozzo
6 kommentarer:

 1. Neej, tänk inte så , jag älskar er blogg och jag älskar era inlägg! Dock tycker jag verkligen att du kan blanda in filmer och musik och sånt om du vill! Jag älskar att läsa lite varierat :)

  Om vi kommer på något kul skulle vi ju kunna ha något "samarbete" också :)

  SvaraRadera
 2. Jag tycker man ska akta sig för att tänka "så här ska en bokblogg se ut" för det som är så bra med bloggar är att man själv bestämmer ALLT. Skriv om det du vill skriva om! Det är trots allt din blogg, och försvinner några gamla läsare kommer du garanterat få ett par nya ;)

  SvaraRadera
 3. Håller med Anna! Tycker verkligen att ni ska fortsätta att blogga och det är bara roligt med lite variation :D

  SvaraRadera
 4. I FEEL YOU! Jag känner också så ibland, och jag tror det är vanligt speciellt hos de små bloggarna där de flesta läsarna är ANDRA bokbloggare, och det känns som att man bara gör samma sak hela bunten. Jag är lite av en hipsterperson, så jag försöker hålla mig borta från det som är oerhört populärt och som jag inte är intresserad av (e.g. månadssammanfattning), så det känns som att man inte kan göra så mycket annat än att recensera böcker...

  Jag tycker att det är en bra idé att hitta på nytt innehåll, t.ex. musik. Man ska skriva om vad man vill skriva om, inte vad andra förväntar sig av en, för det är då det är roligt - damn the consequences! Skriv vad du vill skriva om och HA ROLIGT, så kommer iallafall jag fortfarande att läsa dina inlägg! Om du är engagerad är något så är det oerhört mycket att läsa om än att tvinga fram något som du inte känner så mycket för.

  SvaraRadera
 5. Håller med alla ovanför. Jag tycker jättemycket om era blogg och det skulle vara supertråkigt om du eller Emme slutade blogga. Jag tycker att ni absolut kan blanda in musik och tv-serier om ni vill skriva om det. Helt ärligt talat så gillar jag mer att läsa filmrecensioner än bokrecensioner haha. Hoppas att du känner dig taggad på att blogga igen och att vi ses på nästa bokbloggsträff :)

  SvaraRadera
 6. Håller med alla kommentarerna ovanför. Jag tycker om er blogg jättemycket och det skulle vara supertråkigt om du eller Emme slutade blogga. Jag tycker att ni ska ha mer inlägg om låtar/tv-serier ifall ni vill skriva om det. Personligen så föredrar jag konstigt nog att läsa film och tv-serierecensioner framför bokrecensioner haha. Hoppas att du får tillbaka blogglusten igen och att vi ses på nästa bokbloggsträff!

  SvaraRadera