tisdag 13 december 2011

Betygsättning på böcker! //Zozzo och Emme

Vi vill upplysa er alla att vi nu har lagt till en gadget där vi har förklarat hur vi betygsätter böckerna vi läst! Vi lägger upp betygsättningen här också!:)
Betygsättningssystemet för böckerna har vi fått från Olivia. (Engelska bokblogg, men det ska väl inte vara något problem...?)
Vi har ändrat lite, men i alla fall, tack till Olivia!:)

Hur vi betygsätter böckerna!

10: Vi älskar den!
Boken, karaktärerna, platserna. Allt var fantastiskt med denna boken! En bok som måste läsas!

8: Vi gillar den!
Vi rekommenderar boken starkt! Inte en av våra absoluta favoriter, men otroligt bra ändå. Kanske är det karaktärerna eller sättet som författaren skriver på som fick betyget att sjunka lite.

6: Den var helt okej!
Inte direkt en av de bästa vi har läst. Finns bättre böcker än detta. Antingen har författaren skrivit på ett ganska dåligt sätt, eller så fanns det vissa tillfällen då ingenting alls hände.

4: Vi gillar den inte!
En bok som har fått betyget 4 av 10 möjliga är inte någon som vi rekommenderar. Inget speciellt hände, eller så visste man redan vad som skulle hända. Kanske för mycket detaljer. En ganska tråkig bok.

2: Vi hatar den!
Detta betyget kommer ni knappast stöta på alls. Om ni gör det så hatar vi den. En bok som vi inte alls skulle rekommendera. Det var ingen bra handling, karaktärerna var irriterande, dåligt skriven. Det finns mycket bättre böcker än denna!


Taget från Olivias blogg! Fast vi har ändrat lite;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar