torsdag 3 juli 2014

Tillbaka- en gång för alla! //Emme

Hej på alla väsen där ute i cyberrymden! 
Det var otroligt länge sedan jag bokbloggade, och nu har jag äntligen tagit tag i det!
Saknar verkligen bokvärlden, och det känns himla roligt att ta tag i bokbloggandet igen! ^^

Idag var jag och såg på TFiOS för andra gången sedan premiären, och den är fortfarande lika bra! (om inte bättre!) Man hittar nya delar och detaljer hela tiden och jag älskar den mer för varje gång!
Trots att jag hade höga förväntningar på filmen efter den underbara boken så levde den ändå upp till de! Det är vid såna här tillfällen- när böcker blir till fina filmer- som jag blir stolt över att vara en del av bokvärlden♥

Förutom att börja bokblogga ska jag även sätta igång att skriva på min berättelse som legat på hyllan i några månader nu. Jag är otroligt taggad att börja skriva på den med efter skolavslutningen (med otroligt fina och peppande ord från mina lärare) och även efter beskedet om att jag kommit in på mitt förstahandsval på gymnasiet- samhälle! En av de bästa skolorna i Helsingborg med inriktningen samhälle så jag är så sjukt nöjd och glad- det känns som en knuff i rätt riktning! ^^

Det känns bra att ha börjat med ett sånt här inlägg innan jag drar igång allt det andra som tillhör bokbloggandet, som en stadig grund att stå på och även en bra nystart till mitt bokbloggande!
Jag hoppas att ni alla läser flitigt i era böcker ute på era smultronställen runt om i världen!
Ska bli roligt att få dela mina bokiga tankar med er igen, som jag längtat! :D 

3 kommentarer:

 1. Vad kul att du är tillbaka Emme! Har saknat dig! :D

  SvaraRadera
 2. Svar: Det är absolut inte för sent att anmäla sig. Ge mig en länk till din statussida så skriver jag upp dig i deltagarlistan.
  Och välkommen tillbaka till bokbloggsvärlden!

  SvaraRadera
 3. Kul att du är tillbaka och fin bild! :)

  SvaraRadera