torsdag 2 januari 2014

Mitt 2013! //Zozzo

Hej allihopa!

Nu är 2013 över och jag tänkte berätta om några av de bästa sakerna som hänt mig under året och hur mitt läsår har sett ut :)

Mitt läsår:
Antal lästa böcker totalt: 61
Engelska böcker: 51
Svenska böcker: 10
Spanska böcker: ......
Manliga författare: 7
Kvinnliga författare: 55
Antal sidor: 21726

Bästa böckerna:

  


Största överraskningarna:

  
Smått besviken på:

   
(PLEASE DON'T HURT ME jag GILLAR VERKLIGEN Harry Potter, men jag hade så himla höga förväntningar och hade knappt någon läslust, så... liiite besviken blev jag, men jag gillade den verkligen.)

Jag är väldigt glad över att jag orkat läsa 61 böcker detta året, med tanke på att jag knappt haft någon läslust alls. Jag börjar få tillbaka min läslust lite nu känner jag, så 2014 kommer förhoppningsvis bli ett bra läsår!


Bästa stunderna 2013:
* Bokbloggarträffen i Lund och bok- och biblioteksmässan
Såklart är något av det bästa att få träffa några som har samma intressen som en själv. På bokbloggarträffen i Lund åt vi på en restaurang, hade bokbyte och bara pratade med varandra och det var så så mysigt.
Bok- och biblioteksmässan, åh så grymt kul var det! Att få träffa er allihopa, köpa en massa böcker och jag fick dessutom Sara Bergmark Elfrgrens, Mats Strandbergs, Lisa Bjärbos och Johanna Lindbäcks autograf! Och inte bara det, vi pratade med Kristin Cashore via Google+ Hangout också! Åh herregud så awkward det var. Jag var så jäkla nervös över att prata engelska haha, så jag skulle säga "thank you" och det lät typ som att jag sa "TAHNK YÅ"... Men nu ska vi bara tänka på det positiva här så...

Under detta året har jag och Emme börjat träffa Johanna, från Boktjejen, flera gånger och det har varit så himla härligt. Vi har sett City of Bones och Catching Fire tillsammans och jag och Emme har fått se Johanna och hennes band uppträda med en låt :D De kom även till min skola när jag hade öppet hus, och att gå i skolan på en lördag borde vara tråkigt men jag hade väldigt kul då också. Jag har även gått på min första riktiga konsert (om vi räknar bort Eric Saade - Pop Explosion, snälla det räknas inte) med Johanna, då vi såg Halestorm, och det var så sjukt kul! Det är så himla underbart att vi har börjat träffa en bokbloggare så mycket i verkligheten ^^

Tack vare att jag och Emme började bokblogga skaffade jag även twitter, då jag började prata med Lousie. Vi har träffats två gånger på bokmässan nu och en gång lite snabbt när vi var i samma område, men under höstlovet detta året åkte jag även upp till henne och fick bo hos henne i tre dagar. Jag hade så grymt kul och vi hittade på så mycket. Vi såg Thor 2 på bio, gick runt i några affärer i Göteborg, fikade och kollade på en massa serier. Gud så härligt det är att känna någon som man har så mycket gemensamt med. Vi gick in i en CD-affär och kunde kolla på samma slags cd's och vi kollade på våra favoritserier och lyssnade på våra favoritband och åh, så himla kul det var.
I december åkte vi också till Malmö och såg Pierce The Veil och Bring Me The Horizon live. Detta är något av det absolut bästa som hänt mig i hela mitt liv. Jag fick se mitt största favoritband live och jäklar vad lycklig jag är över detta. Även här, så sjukt kul att jag börjat träffa någon jag lärt känna via internet i verkligheten :')

* Gymnasiet
Japp, jag har nu börjat i gymnasiet och jag älskar det så, så mycket! I högstadiet pratade jag nästan bara med några kompisar, annars var jag för det mesta tyst. Men nu jag har börjat prata mycket mer och det är bara så härligt. Jag har lärt känna några av de mest underbara personerna någonsin och jag kan till och med ärligt säga att jag faktiskt längtar lite tills jullovet är slut, bara för att jag får träffa dem igen.
Det bästa är nog också att jag har fått så sjukt bra kompisar som jag också kan plugga med. Jag menar verkligen plugga. Det går bra i skolan och jag har jätteroligt samtidigt som jag kan få mycket gjort.
På min födelsedag hade två kompisar i klassen bakat en hel tårta som de ställt in i mitt skåp och när jag öppnade skåpet brann ljus i tårtan, några i klassen började sjunga och de gav mig en "best friend"-kopp och... Detta är verkligen ett av de finaste minnena jag har från 2013. Jag känner verkligen att jag har hamnat rätt.


Detta är bara några av de bra sakerna som hänt mig under året. Det är så mycket mer, men jag ska inte göra detta inlägget för långt hehe. 2013 har verkligen varit ett underbart år och jag hoppas att 2014 kommer bli lika bra!

Hur har era läsår sett ut och finns det några speciella stunder ni kommer ihåg från 2013? :) 
Jag hoppas verkligen att ni alla har haft ett bra år och att ni kommer hitta på en massa roliga saker under det kommande året!

GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!
//Zozzo
1 kommentar:

  1. SV: Keep the compliments coming ;D Haha, tack så mycket, söt! <3 Bästa receptet för att ha rolig är verkligen att göra som man själv vill, hur själviskt det än låter, för det är DIN blogg och ingen annans! ^^ Hoppas du får igång bloggaptiten igen så att jag har något att läsa haha :) Ha ett super 2014! :D

    SvaraRadera