onsdag 15 januari 2014

City of Heavenly Fire - cover reveal //Zozzo

Hej på er!

Nu har det officiella omslaget till City of Heavenly Fire (The Mortal Instruments #6) av Cassandra Clare avslöjats och så här ser det ut!


Jag tycker verkligen att omslaget är jättefint och passar väldigt bra ihop med resten av böckerna i serien, så jag är helt nöjd! Och vad tycker ni då? :)

//Zozzo

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Eftersom det är Alla hjärtans dag idag så tänkte jag sprida lite kärlek (det är ju så dumt egentligen att jag bara gör det på just den här dagen, jag tänker ju ofta på hur mycket jag gillar er, men jag tänkte att jag kanske äntligen skulle göra slag i saken)

  Jag tycker först och främst att det är superkul att ni valde att fortsätta blogga om lite fler områden än böcker istället för att sluta att blogga helt eftersom jag gillar er blogg väldigt mycket!

  Vi kanske inte pratar med varandra så himla mycket på bloggarna, men vi pratar rätt mycket på Twitter och det tycker jag är supertrevligt eftersom ni båda är så himla awesome och trevliga! :D

  Så tack för att ni har en trevlig blogg och tack för att jag får prata med er på Twitter (vilket får det att låta som att ni är värsta coola gänget som måste ge mig tillåtelse att prata med er, men ni förstår vad jag menar^^). Hoppas ni har haft en toppendag! :D

  SvaraRadera
 2. Min nya adress till bloggen är: lexielaser.com :)

  SvaraRadera