onsdag 19 september 2012

Lite musik //Zozzo

Hejhej! Tänkte göra ett litet annorlunda inlägg med lite musik istället :)

Jag vet inte hur många som har hört talas om Supernatural. Det är den bästa tv-serien som finns i hela världen och ALLA - ALLA - måste bara kolla på den! :D I Supernatural spelar en skådespelare som Jensen Ackles, och jag upptäckte nyss... Att han har släppt en låt. Nej men kan han bli mer perfekt?! Den är såå mysig :)Och en gammal låt som jag har börjat lyssna på igen.


Ganska dålig kvalitet på My heroine... Youtube -.- Menmen, båda är väldigt bra. OOOOCH, SNART HAR SÄSONG 8 AV SUPERNATURAL PREMIÄR JAG LÄNGTAR! <3 //Zozzo

6 kommentarer:

 1. SUPERNATURAAAAL!!!!!! JENSEN!!!!! <3<3<3<3<3<3<3<3<3

  Jag måste erkänna att jag blev lite besviken på säsong sex och sju, men icke desto mindre är de helt fantastiska. Och med besviken menar jag att det kändes som om de bara hade slängt ihop lite och att det inte var i samma klass som de tidigare säsongerna. Men de var ändå helt underbara och jag längtar efter säsong åtta! :D

  Wow, vilken fin låt. Visste inte att han kunde sjunga, the beautiful bastard. Jensen, Y U SO GORGEOUS! xD <3

  SvaraRadera
 2. Älskar supernatural och denna låt är underbar! :)

  SvaraRadera
 3. Sv: Det tycker jag verkligen du borde :)
  Jag varvar den och Doctor Who när jag hinner + att jag måste hinna kolla på nya Glee, Akward avsnitt och de som snart börjar igen ;)

  SvaraRadera
 4. Sv: Jag älskar Glee! :D
  Började kolla på första avsnittet av Supernatural en gång, men tyckte det var alldeles för läskigt... haha jag är verkligen lättskrämd ;)

  SvaraRadera
 5. Sv: Men för att komma till de senare serierna måste jag ju komma förbi de första... som är läskiga... Haha, tar kanske och ser det någon gång när jag inte har något annat att se :)

  SvaraRadera