måndag 10 september 2012

8 fakta //Zozzo

Jag antar att alla känner till den här "8 fakta om sig själv"-grejen. Vi är nog de enda som inte gjort detta ännu, men bättre sent än aldrig ;) Vi har blivit utmanade av Emelie från Drizzle and hurricanes. Jag börjar göra mitt inlägg så gör Emme sitt senare :)

1. Musik
Jag lyssnar alltid - ALLTID - på musik, spelar gitarr och keyboard, och sjunger tills alla blir trötta på mig. Och jag måste nog ha världens bredaste musiksmak. Jag tycker att Demi Lovato är bra. Och One Direction och Justin Bieber är sjukt bra. Jag älskar Of Monsters and Men och Linkin Park. Men jag lyssnar allra mest på metal och hård rock. Typ... Asking Alexandria, Bring Me The Horizon, Of Mice and Men och flera.

2. Tomboy
Jag är typ värsta pojkflickan eller vad det heter. Jag menar, jag brukar köra Skyrim och Amnesia ibland, AVSKYR att handla, ser ingen skillnad på högklackat (vad sjutton är "pumps"?), är oftast med killar istället för tjejer, har aldrig på mig smink, aldrig urringade tröjor eller rosa, plattar aldrig håret, ja ni fattar...

3. No me gusta paj
Jag gillar inte paj. (Nu fattar ni nog vad det var för snack om paj i tävlings-inlägget va?) USCH. Och detta vet nog alla som känner mig. Jag säger det till precis alla vid de mest konstigaste tillfällena. Det är liksom min bortförklaring till precis allting. "Jag fattar inte mattetalet, kan du hjälpa mig?" "... Jag gillar inte rabarberpaj."

4. JAG VILL
Jag är, öh, inte rädd för så mycket. Jag gör saker som folk aldrig skulle vilja. Typ som att springa i skogen klockan 11 på kvällen och sånt. Jag gör sånt som jag vill precis när jag känner för det. I somras när vi skulle sova i husvagnen på Öland var klockan 2 på natten och det ösregnade, och jag bara tänkte: Jag vill till havet. Så jag stack dit och såg typ inte nånting... Men det var väldigt mysigt. Satt i ösregnet i över en halvtimme typ. Väldigt, väldigt mysigt, tro mig (trots att det inte låter så mysigt...) ^^

5. Rita
Jag älskar att rita. De som följer mig på twitter har nog sett några bilder som jag gjort. Det är så kul. Man bara tar det lugnt och ritar i över 4 timmar mitt i natten. Och då ritar jag precis vad som helst hehe....

PHINEAS AND FERB! <3
Haha.... Denna ritade jag för 2 år sedan asså >.<

6. Att äta
Vad ni än gör, ät aldrig någonting tillsammans med mig. Jag är väldigt disgusting när det kommer till... saker som man kan äta... Min bror har typ en fobi att han inte klarar av att se folk äta smör, så jag tog en stor smörklick i handen och åt upp framför honom (åh herregud vad äckligt), jag brukar ta grädde på burk direkt i munnen och för några dagar sedan hällde jag ketchup i min mjölk, blandade och drack (GÖR INTE DET, HERREGUD VAD ÄCKLIGT SÄGER JAG ER BARA). Jag blandade mjölk och multivitamindryck några gånger. (Det var faktiskt gott! Och sen mådde jag sjukt illa resten av dagen)

7. Kreativ
Jag är väldigt kreativ. Som sagt älskar jag att rita, jag pysslar ibland, och brukar ofta spela in videos med kompisar som jag klipper ihop och sånt :)

8. Stressad
Jag stressar alltid. För mycket. Det ni tycker är stressigt, ja... ni har inte träffat mig. Jag stressar när jag äter, när jag ska till skolan (trots att jag har en kvart på mig när det bara tar 3 minuter att gå dit), när jag läser... till och med när jag ska sova. Min bror vill att jag ska gå till någon och prata om min stress för att jag ska sluta med det, så jag har fått tider till kuratorn för att prata om min det. SÅ stressad är jag. Ja...

Hur som helst. That's it. Sorry att ni fick vänta så länge hehe. Och Emmes inlägg kommer nog dröja länge eftersom hon ska till Sicilien i en vecka. Men men, jag ska försöka hålla bloggen aktiv.

Man ska utmana fem stycken, tror jag det är. Men alla har ju gjort detta, och om det inte är någon som har det: Jag utmanar dig ;)

Hejdåå :) //Zozzo

3 kommentarer:

 1. Älskar också att rita och är lite av en pojkflicka (fast jag gillar faktiskt rosa ^^) Väldigt fina bilder du gjort :)

  SvaraRadera
 2. Härligt att se att jag inte är den enda som är totalt borta då det kommer till högklackat och smink! ;D Är helt med dig på nmr 2

  SvaraRadera
 3. Älskar också musik! Men kan tyvärr inte spela något instrument, men jag älskar att sjunga!
  Du är väldigt duktig på att rita btw! :)

  SvaraRadera