torsdag 16 augusti 2012

Ja, jag lever //Zozzo

Halloj allihopa!

Det var ett tag sedan... Jag har bara inte haft tid att blogga, och jag har heller inte orkat. Men nu är sommarlovet slut (NEEEEEEEEEEEJ), så jag tänkte att jag borde komma igång med bloggandet igen.
Jag har dessutom gått igenom över 1500 inlägg på bloglovin. PHEW, så jag har kommit ikapp lite iaf ;)

Så vad har jag gjort i sommar då... Jag hade ju tänkt läsa om Vampire Academy och kanske Harry Potter och... tja, läsa jättemycket. Men som vanligt så blir det aldrig som jag planerat. Jag har rest så otroligt mycket så jag har inte hunnit läsa alls. Och i Juli skulle jag ju bara läsa engelska böcker. Det gick heller inte så bra.. Hehe, jag bodde med min kompis i en månad. Först hos honom i Mariestad i en vecka och i Skövde, sedan hos mig här i Helsingborg i 9 dagar och sen åkte vi vidare till Göteborg, var på Liseberg och så åkte vi till ...  till Knarrholmen, som det heter, där vi var i 5 dagar. Och så var jag på camping i 2 veckor då jag var på Öland, i Ronneby och i Karlskrona. Så ni förstår nog varför jag inte hunnit läsa så mycket. FULLT UPP. Men vad har ni gjort i sommar? :) (Nyfiken, hehe... ;))

Där jag har varit har jag köpt ett par böcker också så jag tänker göra ett inlägg med "In Zozzo's Mailbox" senare. Jag har dessutom hunnit läsa nååågra böcker, så jag tänker göra några minirecensioner också :)

Btw. Det kan finnas några stavfel. Kanske. Jag skruvade sönder min laptop och så hade jag två skruvar över och visste inte vart de skulle vara så jag slängde dem... Och nu håller tangentbordet på att ramla av. OOPS.

En snabb fråga innan jag sticker. Hur många ska till Bok- och biblioteksmässan i Göteborg? Och isåfall vilken dag? Jag tror jag och Emme ska dit på lördagen, men vi får se hur det blir med det. Hoppas iaf att vi får träffa några :) Och förresten så är Emme borta på ett läger tills på lördag, så nu tar hon en paus också.

Aja, that's it. Imorgon blir det skola... När börjar ni förresten? :)

För att göra detta inlägget mer intressant så lägger jag in en låt. Den är ganska gammal men ÅH VAD BRA DEN ÄR!


 //Zozzo


8 kommentarer:

 1. Jag ska till bokmässan på söndagen :)

  SvaraRadera
 2. Ja har varit i Bohuslän i en vecka med hela familjen :) Sen har jag lät, kollat på tv och suttit vid datorn en massa ;)Nu den senaste veckan har jag också ridit nästan varje dag :)

  Jag ska dit :) Kommer nog vara där både lördag och söndag :)

  SvaraRadera
 3. Ska till skolan på måndag... (Friden är över...)

  Kommer vara på bokmässan på lördag och söndag :)

  SvaraRadera
 4. Välkommen tillbaka! ;)
  Jag vill jättegärna åka på bokmässan, men det är typ 70 mil från mig.
  Nästa år kanske..om jag har tur.. :)

  sv: Nej, jag såg ju att din recension inte var så positiv. :)

  SvaraRadera
 5. Svar: Ja, verkligen synd, det hade varit JÄTTEKUL att träffas...

  Åh, tack så mycket! :D Synd bara att det blev så dålig kvalité när jag laddade upp den på bloggen, det var det inte innan...

  SvaraRadera
 6. Update: Jag fixade skärpan nu :D

  SvaraRadera
 7. Jag börjar på måndag men sen åker jag till Grekland på fredagen så är bara i skolan i en vecka ^^

  SvaraRadera