fredag 15 juni 2012

Sommarläsning //Zozzo


Jag har tänkt visa er vilka "sommarböcker" jag tänker läsa nu under sommarlovet. Och jag kan börja med att säga att det här inte är alla. Jag har beställt 13 böcker som kommer i slutet av Juni som var min sommarbeställning, eller vad man ska kalla det. Det är alltså böcker som jag tänker läsa under sommaren ;) Tills dem kommer kan jag visa er vilka böcker jag tänker läsa, som jag redan har hemma.


Och det andra jag kan säga är: VÄRSTA. VALET. AV. SOMMARBÖCKER. NÅGONSIN.
Är det inte meningen att man ska läsa romantiska och mysiga böcker utomhus när solen lyser när det är sommar? För dessa är ju inte sommarböcker (förutom The Statistical.... kanske.)
Böckerna jag har planerat på att läsa i sommar är: Alla böckerna i Vampire Academy. Igen, fast denna gången på engelska ;) Och så har vi Linger och Forever. Ni som såg min recension på Shiver vet hur mycket jag älskadeälskadeälskade den. Jag har ju uppföljarna precis här i mina händer. VARFÖR LÄSER JAG INTE DEM DÅ? Nej, jag vet inte. Men så har vi The Last Echo också, den tredje boken i The Body Finder serien. Jag trodde att detta skulle vara den sista boken, men nej. Det ska tydligen komma en till (YAY!). Den sista boken är The Statistical Probability of Love at First Sight (phew, lång titel). Jag fick åmtinstone till en somrig bok.

Hursomhelst, så är dessa böckerna jag tänker läsa i sommar. Det är fler jag ska läsa som inte har kommit ännu. Men där finns iallafall SOMRIGA böcker. Hehe ;)

Så vad ska ni läsa i sommar då? :) //Zozzo

3 kommentarer:

 1. Jag brukar inte riktigt bry mig om ifall jag läser "sommarböcker" eller inte, för det mesta läser jag bara vad jag känner för, utan någon som helst tanka på årstiden :)
  Fast det förstås, det är ju väldigt mysigt att sitta ute i solstolen med en romantisk liten bok framför sig ;)

  SvaraRadera
 2. Jag hade bara tänkt att plocka lite ut hyllan, liksom läsa vad jag känner för :)

  SvaraRadera
 3. Vart hittade du alla de röda omslagen? Jag har första och sista med röda omslag och jag vill gärna ha de andra, men jag kan aldrig hitta alla på samma ställe. Dessutom vill jag vara säker på att få alla i de röda eftersom de är så oerhört snygga!:)

  SvaraRadera