onsdag 18 april 2012

Veckans omslag #11 //Zozzo

Veckans omslag blir...Starcrossed av Josephine Angelini!

Jag älskar båda omslagen här. Jag menar, kolla bara! Så otroligt fina. Om jag måste välja så blir det nog det svenska omslaget. Jag har sett för många omslag med en massa tjejer i balklänningar nu för tiden. Så ja, det svenska blir det för min del!

Vilket omslag tycker ni är finast? :) //Zozzo

7 kommentarer:

 1. Jag gillar det svenska mest :)

  SvaraRadera
 2. Sv;
  Jag längtar också tills en massa böcker kommer ut:)
  Jag tror att jag längtar mest till "personer du kanske känner" eftersom jag har en dålig vana att oftast ogilla böcker med manliga huvudkaraktärer men Jay Asher lyckades få mig att gilla hans första bok trots att de är en kille så nu är jag nyfiken på hans nästa bok plus jag gillar när två författare samarbetar eftersom det blir oftast bra.
  De borde faktiskt ge ut mer Dessen på svenska tycker jag.

  Jag gillar också svenska omslaget mer, funderar på köpa den fast jag redan har läst boken.

  SvaraRadera
 3. Ja absolut det svenska!

  SvaraRadera
 4. Om man kunde ta bort tjejen i klänningen och ha någonting annat där skulle jag definitivt gå för det omslaget men nu är jag lite kluven...

  SV: Jag kan förstå att man kanske vill lära sig språk som vissa karaktärer pratar eller flytta till det landet som dem bor i osv (har faktiskt befunnit mig i den situationen själv,hehe) men när man börjar prata på att man vill ha bruna ögon bara för att den karaktären hade det eller typ att man ska färga håret rött för att ens favoritkaraktär har den hårfärgen då kanske det börjar gå till överdrift, men jag vet inte xD Men jag tycker det är intressant och se hur påverkade folk faktiskt kan bli!

  SvaraRadera
 5. Har en tävling på bloggen där du kan vinna boken En sån där vidrig bok där mamman dör, det skulle vara kul ifall du var med :)

  SvaraRadera
 6. Håller med om att det finns alldeles för många böcker med tjejer i klänningar på, men den här är ändå väldigt fin!

  SvaraRadera