torsdag 9 februari 2012

In Zozzo's Mailbox (2) //Zozzo

Ni. Anar. INTE:D Eller jo, det gör ni kanske. Men gissa om jag är glad?!:D När jag stack till akademibokhandeln för någon vecka sedan så visade det sig att de inte hade Desires of the Dead. Så jag beställde den. Igår fick jag ett sms om att den hade kommit och idag kom pappa hem med den. YES:D JAG HAR DEN ÄNTLIGEN!

Desires of the Dead - Kimberly Derting

En liten rolig sak här bara. När jag bad hon som jobbade i kassan att söka efter denna boken så de kunde köpa hem den så frågade hon: "Vad heter boken?"
"Desires of the Dead"
"Och författaren?"
"Kimberly Derting"
Och så stirrar hon på mig ett tag. Blinkar. Stirrar. Blinkar. Mumlar: "okej..." och så ser jag hur hon knappar in "Kimberly Dirty" på tangentbordet. HAHA.
"Eh... Det ska vara Kimberly Derting. D-e-r-t-i-n-g."
"Aha...."

HAHA... Jo, men hur som helst. Jag har min efterlängtade bok nu (TACK PAPPA!) Och dessutom så kan jag väl passa på att säga att jag har lånat Om jag kunde drömma. Den grafiska novellen (tror jag det heter, hehe). Det är den första grafiska novellen för mig:) Jag har kollat igenom den snabbt bara och jag måste säga att bilderna av Young Kim (tror jag hon hette) var väldigt fina. Så det ska bli kul att läsa den:) I alla fall. Är det någon som har läst Desires of the Dead? Vill gärna höra vad ni tycker om den:) //Zozzo

3 kommentarer:

  1. SV SV: Ja, jag har fattat det, men det sjuka är att jag inte ens har dem hemma! Måste ändra på det! Snart!

    SvaraRadera
  2. Svar: Jag vet inte vilken jag tycker är bäst av dem, men jag håller med om att alla är ungefär likadana... Men denna är nog ändå den som skiljer sig mest från mängden, tror jag iaf;)

    SvaraRadera
  3. Jag har läst Desires of the dead och tyckte att den var bra, kanske inte en toppfavorit men helt klart underhållande och värd att läsa speciellt om du gillade The body finder :)

    SvaraRadera